Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aanklager wil AZ-duo zwaar straffen


3 augustus 2009 - De aanklager betaald voetbal heeft forse schikkingsvoorstellen voorgelegd aan de AZ-spelers Gill Swerts en Graziano Pelle. Beide spelers kregen in de slotfase van Heracles - AZ een rode kaart.

Pelle kreeg een schikkingsvoorstel van vijf duels schorsing, Swerts van vier. Beide spelers moeten voor morgenochtend 10.00 uur aan de KNVB kenbaar maken of men akkoord gaat met het voorstel. Anders zal vermoedelijk donderdag een mondelinge behandeling zijn door de tuchtcommissie.


Arbiter Reinold Wiedemeijer stuurde beide spelers in de slotfase van Heracles - AZ van het veld. De sfeer was bijzonder verhit mede doordat Wiedemeijer geen strafschop toekende aan AZ. Swerts werd vanwege slaan van het veld gestuurd, Pelle vanwege natrappen. Beide spelers hadden een voorwaardelijke straf van één duel openstaan vanwege een rode kaart vorig seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!