Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen voorlopig zonder Luciano


3 augustus 2009 - FC Groningen moet het voorlopig doen zonder doelman Luciano. De Braziliaanse keeper viel gisteren uit bij het duel Groningen - Ajax. Op het moment dat Rommedahl de 2-0 aantekende kwam Luciano hard in botsing met ploeggenoot Stenman.

Brian van Loo is voorlopig de vervanger van Luciano. "Ik heb veel pijn", aldus Luciano op de website van Groningen. "Ik moet vooral rusten en de knie met ijs behandelen. Het lijkt op een binnenband-blessure van de knie en het is nog niet te zeggen hoe lang ik uit de roulatie ben. Ik baal er enorm van. Ik wil spelen en dat kan nu even niet."

Trainer Ron Jans weet nog niet hoe lang hij zijn eerste doelman moet missen. "De blessure is nog vers. Het is bandletsel, maar we moeten de komende dagen even afwachten hoe de knie reageert. Voorlopig zijn we hem even kwijt, tegen Roda JC zal Luciano niet kunnen keepen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!