Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO-doelman Gino Coutinho in hechtenis


5 augustus 2009 - Zondag stond hij nog op goal bij ADO Den Haag in het duel tegen NAC Breda. Gisteren werd Gino Coutinho opgepakt na de ontdekking van een grote wietplantage in een loods die op zijn naam stond in Ens, zo melden diverse GPD-dagbladen.

De politie deed dinsdag een inval waarbij 4000 tot 4500 planten werden aangetroffen. De gebruikte apparatuur en de aanwezige planten werden vernietigd. Een sporttas met wietresten wees uit dat er al minimaal één keer eerder was geoogst.

Gino Coutinho is opgepakt evenals een 27-jarige medeverdachte afkomstig uit Eindhoven. Het is onbekend wat de rol van Coutinho is. Duidelijk is wel dat de loods in Flevoland op zijn naam stond.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!