Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC wil graag door met Stefano Seedorf


18 maart 2004 - NAC Breda wil nu bekend is dat Ajax de optie in het contract met Stefano Seedorf niet zal lichten, de middenvelder graag zelf aan de club binden. Seedorf heeft nu bij Ajax een aflopend contract en is zodoende deze zomer transfervrij. Bij een andere Ajax huurling, Nourdin Boukhari, zal NAC voor 1 april moeten laten weten of men gebruik maakt van de optie om de speler aan te trekken.

NAC heeft overigens ook nog geen beslissing genomen wat men met de huurlingen van Feyenoord, Johan Elmander en Piet Collen, wil gaan doen. Dit zal in de loop van de komende weken gebeuren. Elmander heeft diverse malen aangegeven graag langer in Breda te willen blijven. De Zweed vertelde enkele geleden dat hij zich thuisvoelt bij NAC. " Ik ben erg blij dat ik bij NAC mag spelen. De club, de spelers en de supporters bevallen me erg. Daarnaast speel ik bij NAC meer dan bij Feyenoord, en dat is natuurlijk ook goed voor mijn ontwikkeling als speler."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!