Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Dieren als amateur bij NAC


5 augustus 2009 - Rene van Dieren gaat op amateurbasis spelen bij NAC Breda. De 28-jarige middenvelder besloot afgelopen zomer na zeven seizoenen Excelsior zijn contract in Kralingen niet te verlengen.

"Het gaat puur om mee te trainen. Verder wil en kan ik er geen consequenties aan verbinden. Dat weet René," aldus Robert Maaskant op de website van NAC. Van Dieren lijkt ook niet te kunnen spelen in Jong NAC. "In Jong NAC willen we onze jonge talenten laten spelen, zoals de naam al zegt. René zal puur bij ons meetrainen en dan zullen we zien hoe een en ander zich ontwikkelt."

Maaskant heeft wel bewondering voor de oud-speler van Feyenoord, Fortuna Sittard en Excelsior. "Je hebt blijkbaar spelers die liever als amateur bij ons meetrainen dan voor een klein contract in de Eerste Divisie spelen. Op zich valt dat te respecteren natuurlijk."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!