Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edison Mendez definitief weg bij PSV


5 augustus 2009 - Edison Mendez vertrekt definitief bij PSV. De middenvelder uit Ecuador gaat in eigen land voetballen voor LDU Quito.

"We wisten dat hij terug naar huis wilde, naar zijn familie. Daar heeft PSV begrip voor gehad", aldus trainer Fred Rutten op de website van PSV. "In de korte tijd dat ik met hem heb gewerkt, is heeft hij zich gemanifesteerd als een echte prof. Door privéomstandigheden is dit het moment voor hem om terug te gaan. PSV heeft daarin meegedacht."

Mendez speelde drie seizoenen voor PSV en werd kampioen in 2007 en 2008. "Ik heb hier drie hele mooie jaren meegemaakt. PSV is een fantastisch warme club. We zijn kampioen geworden, we hebben mooie wedstrijden gespeeld in de Champions League. Ik ben erg dankbaar dat PSV mij nu de mogelijkheid geeft om terug naar huis te gaan. Ik heb hier vrienden overgehouden en zal PSV altijd herinneren met warme gevoelens", aldus Mendez op PSV.nl.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!