Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC eenvoudig langs Heerenveen


7 augustus 2009 - NEC heeft vandaag op zeer overtuigende wijze af weten te rekenen met SC Heerenveen. In de Goffert wonnen de Nijmegenaren met maar liefst 4-1. Bjorn Vleminckx zou twee maal tot scoren komen.

Al na zes minuten spelen opende Bjorn Vleminckx de score. De Belgische aanvaller kopte knap raak uit een voorzet van Arek Radomski. NEC had haar gewenste voorsprong en bleef ook in het restant van de eerste helft de bovenliggende partij. SC Heerenveen viel vooral op vanwege de forse overtredingen die het maakte op de spelers van NEC, zo ontsnapte Michel Breuer aan rood.

SC Heerenveen kwam na rust goed uit de startblokken. De gelijkmaker had ook zeker tot de mogelijkheden kunnen horen, zo kregen de Friezen twee goede kopkansen. NEC zou vervolgens op 2-0 komen. Fejzullahu scoorde op fraaie wijze met een lobje of Heerenveen-doelman Lejsal. Niet veel later werd de Tsjechische doelman opnieuw geklopt. Een vrije trap van El Akchaoui bleek onhoudbaar.

Na de 3-0 besloot Heerenveen-trainer Trond Sollied een aantal aanvallende wissels toe te passen. De balans op het middenveld was vervolgens weg en NEC kreeg voldoende ruimte om de score verder uit te bouwen. Op aangeven van Lasse Schone was het Bjorn Vleminckx die de bal in een leeg doel schoof en voor de 4-0 tekende. Heerenveen scoorde nog wel een eretreffer, Michal Papadopoulos was de doelpuntenmaker.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!