Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel bij Cambuur - De Graafschap


7 augustus 2009 - Cambuur greep net naast een promotieticket door de allesbeslissende strafschoppenserie tegen Roda JC te verliezen. De Graafschap zou juist verliezen van RKC Waalwijk en verloor daarmee haar Eredivisiestatus. Vandaag stonden beide ploegen in Doetinchem tegenover elkaar.

Bij rust stond de eindstand al op het bord. In de eerste helft was er wel bijzonder veel gebeurd. De Graafschap kwam op voorsprong door een doelpunt van Steve de Ridder. De Superboeren met onder meer de teruggekeerde Martijn Meerdink in de basis leken op weg naar een zege.

Zo makkelijk gaat het echter in Friesland niet. Scheidsrechter Ruud Bossen kende namelijk vlak voor rust een strafschop toe aan de thuisploeg. Er was niets op af te dingen. Ruud ter Heide probeerde in de rebound tot scoren te komen maar werd door Vito Wormgoor neergehaald. Bossen gaf Wormgoor een rode kaart en kende Cambuur een strafschop toe. De penalty werd vervolgens binnengeschoten door Jeffrey de Visscher. In de tweede helft zou er niet meer gescoord worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!