Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wint met 2-0 van Sparta


7 augustus 2009 - AZ heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. Na de smadelijke nederlaag vorige week in Almelo won de ploeg van Ronald Koeman in het eigen DSB Stadion met 2-0 van Sparta Rotterdam.

Al vroeg in het duel kwam AZ op een 1-0 voorsprong. Het was Moussa Dembele die op aangeven van Mounir El Hamdaoui al na zes minuten spelen de bal in het doel van Seliga kon schuiven. Het doelpunt werkte bijzonder bevrijdend voor de regerend landskampioen.

Een tweede doelpunt bleef echter lange tijd achterwege en daarmee mocht Sparta hopen op een klein stuntje. Zo ver liet AZ het echter niet komen. Na 64 minuten spelen was het Mounir El Hamdaoui die van dichtbij zijn eerste treffer van het seizoen wist te scoren. Het verzet van Sparta was vervolgens gebroken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!