Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel bij Vitesse - Feyenoord


9 augustus 2009 - Vitesse en Feyenoord kwamen vanmiddag in het Gelredome niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Het was geen bijzonder hoogstaande wedstrijd en de eindstand lijkt dan ook een goede afspiegeling te zijn van het duel.

In de eerste helft had Feyenoord meer balbezit maar was het Vitesse dat de beste kansen had. Lasse Nilsson had tot tweemaal toe het vizier echter niet op scherp staan. Roy Makaay zou namens Feyenoord een goede schietkans verkrijgen.

In de tweede helft was Vitesse iets minder. Feyenoord werd gevaarlijk vanuit standaardsituaties. Uitblinker Ron Vlaar zag een vrije trap gestopt worden door Piet Velthuizen. Later kopte Leroy Fer maar net over uit een vrije trap van de linkerkant. Een gelijkspel dus en daar schieten beide teams niet veel mee op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!