Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoopt De Guzman nog te verkopen


10 augustus 2009 - Jonathan de Guzman vertrekt mogelijk nog deze maand bij Feyenoord. De middenvelder heeft een aflopend contract aan het einde van het seizoen en De Guzman wil die verbintenis niet verlengen.

Feyenoord wil nog deze maand een transfersom opstrijken omdat het anders helemaal niets zal overhouden. De Guzman kwam vorig seizoen door een blessure slechts één duel in actie, dit seizoen maakte hij in de voorbereiding een sterke indruk. Dat zou ook een aantal buitenlandse clubs zijn opgevallen.

'Als de kans zich voordoet, zal hij gaan', aldus zaakwaarnemer Jan de Visser tegenover Voetbal International 'Het probleem is alleen dat er weinig beweging in de markt zit. Als er niks gebeurt, gebeurt er ook echt nergens wat, dus wordt een transfer een moeilijk verhaal.'

Feyenoord weigerde in augustus 2008 nog een bod van 14 miljoen euro van Manchester City. Feyenoord dacht dat de middenvelder in de maanden die zouden volgen meer interesse zou weken. De Guzman raakte geblesseerd en is nu nog slechts enkele miljoenen waard gelet op zijn aflopende verbintenis. De Guzman heeft zowel de Canadese als Nederlandse nationaliteit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!