Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Daryl Janmaat wil het plezier weer terug


11 augustus 2009 - Het moet het seizoen van zijn doorbraak worden. Vooralsnog is Daryl Janmaat echter niet zeker van een basisplaats bij SC Heerenveen. De verdediger is dan ook blij dat hij bij Jong Oranje zijn zinnen kan verzetten.

In de zomer van 2008 leek het allemaal nog zo mooi. SC Heerenveen nam Daryl Janmaat over van ADO Den Haag en de verdediger kon zijn handtekening zetten onder een vijfjarige verbintenis. Door blessures werd het afgelopen jaar niet zijn seizoen.

Dit jaar begon Janmaat als basisspeler maar afgelopen weekend stond hij tegen NEC niet op het veld. "En dat is wel frustrerend. Eigenlijk word ik er gewoon gek van. Ik weet ook niet precies waarom ik er nu weer naast sta. Sollied praat daar niet over, wat hij trouwens ook met andere spelers niet doet hoor. Het is nu eenmaal niet zo’n prater en dit is zijn werkwijze", baalt Janmaat tegenover OnsOranje.nl.

De twintigjarige verdediger ziet het niet zitten om weer een jaar op de bank te zitten en sporadisch in te vallen. "Nog een keer zo’n jaar als het afgelopen, dat kan gewoon niet. Ik ga er ook niet van uit dat het zo’n seizoen wordt, maar hoe dan ook moet ik gewoon spelen."

Nu wacht eerst Jong Oranje. Janmaat: "Het is wel lekker om er even tussenuit te zijn. Een andere omgeving, met andere mensen, is verfrissend. Het gaat lekker fanatiek, ja. Iedereen moet laten zien wat hij waard is. En iedereen begint ook min of meer op nul. Dat is lekker."

Janmaat hoopt vanavond zijn opwachting te maken voor Jong Oranje tegen Jong Engeland. "Ja, natuurlijk. Ik wil sowieso altijd spelen, maar zeker tegen zo’n goede ploeg. Er speelt bij de tegenstander toch een aantal al in de Premier League en zo'n Micah Richards heeft zelfs al voor het A-elftal gespeeld. Van wedstrijden tegen zulke tegenstanders wordt je alleen maar beter en sterker."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!