Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Westerlo bekrachtigen samenwerking


19 maart 2004 - Feyenoord en Westerlo hebben vanmorgen het samenwerkingsverband bekrachtigd. In Westerlo was vandaag namelijk de ondertekening van de eerste gemaakte afspraken. De intentie is om jonge talentvolle spelers van buiten de EU, die onder contract staan bij Feyenoord, te plaatsen in de Jupiler League bij Westerlo. Het zou hier met name gaan om spelers uit Polen, Ghana en Zuid Afrika.


Nederlandse clubs zijn vanwege onze wetgeving gebonden aan een hoge salariŽringen. Feyenoord noemt deze zelfs op haar website 'onredelijk'. In BelgiŽ is de wetgeving een stuk soepeler en volgens Feyenoord 'marktconform'. Zodoende ziet de Rotterdamse club het als een ideale gelegenheid talentvolle spelers bij de Belgische club te stallen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!