Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Bos vreest einde transfermarkt


12 augustus 2009 - Theo Bos, trainer van Vitesse, vreest de komende periode tot het einde van de transfermarkt. "Ik ben er nog steeds bang voor dat er spelers worden weggehaald", bekende Bos tegenover De Gelderlander. "Als je naar onze wedstrijd van zondag tegen Feyenoord kijkt, kun je ook wel zien welke spelers in aanmerking zouden komen."


"Als Claudemir of Paul Verhaegh wordt verkocht, zou dat echt een grote teleurstelling zijn. Dat zijn belangrijke jongens in de ploeg, jongens die je niet zo maar kunt vervangen", aldus Bos die in samenspraak met technisch directeur Marc van Hintum wel een schaduwelftal in zijn achtergrond heeft.

Vitesse zou nog op zoek zijn naar een controlerende middenvelder, een positie die nu nog wordt ingevuld door rechtsback en aanvoerder Paul Verhaegh. "We weten wel welke spelers we zouden willen hebben. Maar je weet niet wanneer spelers worden weggehaald. Je weet dan ook niet of er nog tijd is om een vervanger te halen."

Bos heeft de stagiairs Davy Pröpper, Jop van der Linden, Gino Felixdaal en Giovanni Gravenbeek een maand langer aan zijn selectie toegevoegd. "Ik maak pas na de laatste dag dat de transfermarkt open is, de definitieve selectie bekend. Dan wil ik gaan werken met een groep van twintig spelers en twee doelmannen. Maar het heeft nu nog weinig zin om de groep kleiner te maken. Dan zou ik later weer iemand terug moeten halen", zo verklaarde Bos in De Gelderlander.

"Er kan nog zo veel gebeuren. Ook bij ons kunnen nog één of twee spelers vertrekken. Onur Kaya en Anduele Pryor mogen van ons weg. Als dat gebeurt, heb je weer een plek vrij voor één van de andere jongens." Overigens is er op dit moment nog geen concrete belangstelling voor Claudemir en Verhaegh. Laatsgenoemde wordt wel gelinkt aan PSV maar dat lijkt slechts een gerucht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!