Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC denkt aan Smolarek en Leonardo


13 augustus 2009 - Officieel stelt NAC Breda dat er geen spelers meer zullen bijkomen als er niemand vertrekt. Toch hoopt de club volgens BN De Stem stiekem nog op een aanvallende versterking voor het sluiten van de transfermarkt op 31 augustus aanstaande.

Na het vertrek van Nourdin Boukhari heeft NAC-trainer Robert Maaskant in aanvallend opzicht weinig mogelijkheden. "Dus natuurlijk zou ik er daar graag een vent bij hebben, ja", aldus de coach tegenover BN De Stem. Afgelopen jaar kon Boukhari geen club vinden en speelde hij de tweede helft van het seizoen op amateurbasis in Breda. NAC hoopt een dergelijke constructie nu ook te kunnen krijgen met 'wanhopige' spelers.

Volgens de krant volgt NAC Breda nauwlettend de ontwikkelingen rond Ebi Smolarek en Leonardo. Beide spelers zitten momenteel zonder club. Smolarek kwam met Racing Santander overeen dat zijn contract werd ontbonden, het afgelopen half jaar speelde de Poolse international op huurbasis voor Bolton Wanderers. Leonardo, die al een historie heeft in Breda, besloot zijn aflopende contract bij Ajax niet te verlengen.

"Leonardo en Smolarek zijn namen die wij kennen", aldus Maaskant. "Wij zitten namelijk niet stil en blijven wakker voor het geval dat er iets gebeurt. Ook wij kunnen immers nog spelers kwijtraken." Duidelijk is wel dat er voor zowel Smolarek als Leonardo voldoende buitenlandse interesse is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!