Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil opties op Hofs en Jansen lichten


19 maart 2004 - Vitesse moet op korte termijn de opties lichten van enkele jonge spelers om te voorkomen dat deze komende zomer transfervrij uit Arnhem kunnen vertrekken. Het gaat om Nicky Hofs, Michael Jansen, Rick Bochem, Kalle Sone en Kristof Aelbracht (verhuurd aan Helmond Sport). Bij de eerste drie zijn de gesprekken inmiddels in volle gang.

Vitesse moet voor 1 april aan de spelers laten weten of men de optie licht. Het is voor Vitesse topprioriteit om in ieder geval Hofs en Jansen langer aan de club te binden. Technisch manager Jan Streuer in De Gelderlander: "De eerste gesprekken zijn positief, ik denk wel dat we er uitkomen. De komende weken verwacht ik over de andere spelers duidelijkheid."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!