Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Saidi duikt op bij Salzburg


15 augustus 2009 - Saidi Ntibazonkiza heeft de afgelopen week zijn conditie op peil gehouden bij de Oostenrijkse kampioen Red Bull Salzburg. De club van trainer Huub Stevens was volgens eigen zeggen niet op de hoogte van het dispuut tussen de aanvaller en NEC.

Twee weken geleden verscheen Saidi opeens niet op de training van NEC. De aanvaller maakte vervolgens aan trainer Dwight Lodeweges kenbaar dat hij niet inzetbaar zou zijn in het duel tegen Feyenoord. Later zou Saidi ook verstek laten gaan op de trainingen en het duel tegen SC Heerenveen.

De 22-jarige aanvaller zette in januari nog zijn handtekening onder een nieuw contract maar eist nu opnieuw een nieuwe verbintenis. Daarnaast wil Saidi graag dat zijn vrouw en kind overkomen uit Afrika, daarvoor eist de aanvaller dat NEC met de diverse overheden aan de slag gaat.

'Wij kregen vrijdag een tip en zijn dit gaan uitzoeken. Deze informatie bleek te kloppen', aldus technisch directeur Carlos Aalbers van NEC tegenover Infostrada Sports. Salzburg heeft vervolgens zijn excuses aangeboden. 'Saidi komt zijn verplichtingen niet na en daar willen we het met hem over hebben. We zien de komende weken hoe dit zich ontwikkelt. Ik heb hem opnieuw uitgenodigd voor een gesprek. Het is nu wachten of Saidi hier gehoor aan geeft.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!