Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen aast op Servische middenvelder


17 augustus 2009 - SC Heerenveen zou haar selectie willen versterken met Milos Maric. Door blessures van Mika Vayrynen en Geert Arend Roorda zit trainer Trond Sollied dun in zijn opties op het middenvelder.

De Belgische krant Het Nieuwsblad meldt nu dus dat SC Heerenveen interesse heeft in Maric. De 27-jarige middenvelder heeft in Gent een contract tot het einde van het seizoen, vooralsnog lijkt het er niet op dat hij die verbintenis zal verlengen. Een vertrek van de Servische middenvelder bij Gent is dan ook niet uitgesloten.

In de zomer van 2007 was het zelfs Trond Sollied die de middenvelder naar Gent haalde. Eerder speelde Maric bij Olympiakos Piraeus en Zeta Golubovci.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!