Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stef Nijland blijft toch bij PSV


18 augustus 2009 - Stef Nijland voelt vooralsnog niets voor een verhuurperiode. De jonge aanvaller richt zich op PSV waar hij denkt dit seizoen nog van belang te kunnen zijn. Het betekent een tegenvaller voor Willem II dat op Nijland had gehoopt.

Nijland haakte op het laatste moment af, de aanvaller zou tot de winterstop door Willem II worden gehuurd. "Jammer, want Nijland is een type speler waar we op mikken", aldus Willem II-trainer Fons Groenendijk tegenover Voetbal International. "Het is duidelijk dat we voor de transferdeadline nog wat versterking willen halen, maar dan wel alleen spelers die direct van toegevoegde waarde zijn."

De 21-jarige Nijland kwam tot dusver slechts veertienmaal voor PSV in actie. De aanvaller was nagenoeg rond met Willem II. Uiteindelijk was een persoonlijk onderhoud met trainer Fred Rutten voldoende om hem in Eindhoven te laten blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!