Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wil er nog een verdediger bij


21 augustus 2009 - AZ hoopt haar selectie voor het verstrijken van de transfertermijn nog te versterken met een centrale verdediger. Een van de eigenschappen van de nieuweling moet zijn dat hij fysiek sterk is, zo liet trainer Ronald Koeman op het wekelijkse perspraatje optekenen.

"We zijn inderdaad op zoek", aldus Koeman. "Het moet wel iemand zijn die anders is dan de verdedigers die we al hebben. Iemand met meer fysiek. Als de mogelijkheid zich aandient, staat AZ daar voor open. Ons huidige centrale duo (Hector Moreno en Niklas Moisander) zijn voetballende verdedigers, die in de lucht en fysiek nog kwetsbaar zijn. Maar daar trainen we ook op. Als het even kan doen we één keer per week een linietraining."

Overigens zal AZ alleen haar slag gaan als de speler voldoet aan de hoge eisen van de club. "We gaan niet kopen om het kopen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!