Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Go Ahead Eagles nu alleen koploper


21 augustus 2009 - Go Ahead Eagles is na drie duels nu alleen koploper in de Jupiler League. De ploeg uit Deventer versloeg op de eigen Adelaarshorst degradant De Graafschap met 1-0. BV Veendam en AGOVV Apeldoorn gingen vanavond alletwee onderuit.

Go Ahead Eagles - De Graafschap 1-0
Een interessant affiche vanavond in Deventer. Go Ahead Eagles dat na 2 duels 6 punten had en De Graafschap dat 4 punten had waren elkaars tegenstander. Uiteindelijk gingen de drie punten naar Go Ahead Eagles dat de voorsprong na een vroege goal van Koen van der Biezen niet meer weg gaf.

Excelsior - BV Veendam 2-0
Excelsior heeft zich aan de kop van de Jupiler League gemeld. De Kralingers speelden tot dusver gelijk tegen Telstar en wonnen vorige week op bezoek bij Den Bosch met 3-2. Nu won het vanavond in eigen huis met 2-0 van het tot dusver ongenaakbare Veendam. Al in de eerste minuut opende Michal Janota de score. Twaalf minuten voor tijd maakte een andere Feyenoord-huurling, Noricho Nieveld, er 2-0 van. Dat zou ook de eindstand zijn.

Overige uitslagen
FC Emmen - FC Den Bosch 0-0
FC Dordrecht - FC Omniworld 1-0
FC Eindhoven - FC Volendam 2-3
Fortuna Sittard - HFC Haarlem 5-1
SC Cambuur - MVV 1-1
AGOVV Apeldoorn - RBC 0-1
FC Oss - FC Zwolle 2-1
Telstar - Helmond Sport 1-3

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!