Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw puntverlies PSV


20 maart 2004 - Er mag gerust gesproken worden van een sportieve crisis in Eindhoven. De belangrijkste spelers lijken deze zomer de club te gaan verlaten en de resultaten in Nederland blijven achterwege. Vandaag slaagde men er niet in om van NAC te kunnen winnen. In Eindhoven eindigde het duel in 1-1, waardoor Ajax de titel nauwelijks meer kan ontgaan en Feyenoord nog dichter bij de Eindhovenaren in de buurt komt.


Jan Vennegoor of Hesselink opende na zeventien minuten nog wel de score voor PSV. 'Lange Jan' kopte een corner van John de Jong binnen. PSV ging door en kreeg voldoende mogelijkheden op een tweede treffer. NAC wist niet waar men moest beginnen en kwam pas in de slotminuten van de eerste helft tot de eerste goede aanval.

In de tweede helft beet NAC veel meer van zich af en kreeg zelf ook mogelijkheden. Tien minuten na rust kwam er dan ook de gelijkmaker van NAC door Seedorf die een voorzet van Johan Elmander kon intikken. Hierna probeerde PSV het nog wel maar wist niet door de muur van NAC heen te komen.

PSV verliest dus opnieuw kostbare punten en lijkt nu het kampioensschap zeker uit het hoofd te kunnen zetten. De ploeg moet echt gaan uitkijken dat Feyenoord niet nog langszij komt. Voor volgende week wanneer het lastige uitduel tegen Willem II op het programma staat moet men het doen zonder de geschorste Mark van Bommel, John de Jong en Young-Pyo Lee. Lee en De Jong kregen hun vierde gele kaart van het seizoen, Van Bommel zijn zesde.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!