Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwolle grijpt laatste strohalm


20 maart 2004 - FC Zwolle heeft vandaag de laatste strohalm voor lijfsbehoud gegrepen. In eigen huis was men met 3-0 te sterk voor de directe concurrent Volendam. Beide teams lijken uit te gaan maken wie direct degradeert en wie via de nacompetitie degradatie nog kan omzeilen. Zwolle is vandaag door de overwinning Volendam op slechts 1 punt genaderd.

FC Zwolle was vandaag een maatje te goed voor Volendam. De ploeg van trainer Spijkerman leverde veel strijd, hier was het normaliter meer voetballende Volendam niet tegen opgewassen. Na vier minuten opende Bert Zuurman al de score. Vlak voor rust verdubbelde Lim-Duan de voorsprong en leek Zwolle de voorsprong niet meer uit handen te geven. Een half uur voor tijd maakte Van Dinteren er ook nog eens 3-0 van.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!