Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda geeft Willem II les in effectiviteit


20 maart 2004 - Roda JC won vandaag thuis met maar liefst 6-1 van Willem II. Ondanks wat de score deed vermoeden was het krachtsverschil niet zo groot. Roda was echter gelukkiger met het afmaken van kansen en verdeelde de doelpunten ook nog eens onder zes verschillende spelers. Door het resultaat doet Roda JC nog altijd mee om de plaatsen die recht geven op Europees voetbal.


Na dertig minuten opende Kone de score. Negen minuten later wist Gregoor van Dijk met een mooie vrije trap de score uit te breiden. Pal voor rust was de voorsprong al 3-0 door een goal van Senden.

In de tweede helft maakte Redan, die een basisplaats had, ook nog eens de 4-0. Het kon niet op bij Roda. Danny Mathijssen scoorde na 56 minuten nog wel tegen maar daarna was het weer de beurt aan Roda JC. Kevin van Dessel en de jonge Elberkani maakten er uiteindelijk 6-1 van.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!