Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord vergeet RKC af te slachten


21 maart 2004 - Feyenoord heeft in de eigen Kuip met 1-0 gewonnen van RKC Waalwijk. Doelpuntenmaker was Dirk Kuyt. De Rotterdammers konden in de eerste vijf minuten de Brabanders al op een onoverbrugbare achterstand zetten, gescoord werd er echter maar 1 keer. Feyenoord kruipt door de winst vandaag en het gelijkspel van PSV gisteren thuis tegen NAC dichter naar de Eindhovenaren toe. Het verschil bedraagt nu slechts vier punten.


Feyenoord begon erg goed aan de wedstrijd en straalde uit nog voor de tweede plaats te willen strijden. Na 1 minuut kreeg Ebi Smolarek al een behoorlijke kans voor de openingstreffer vlak daarna kon Dirk Kuyt scoren, maar beiden mistten ze. Even later kreeg Kuyt weer een grote kans, deze keer raakte de Katwijker de paal.

Weer een minuut later was het wel raak. Deze keer behield Kuyt de rust oog in oog met de keeper. Hij schoot de bal met de buitenkant in de bovenhoek en liet keeper Khalid Sinouh helemaal kansloos.

Na de 1-0 ging Feyenoord gewoon door met aanvallen. Er waren flink wat kansen voor onder andere Dirk Kuyt en Thomas Buffel. Ook Christian Gyan kreeg een paar kansen, de Ghanees begon naast Peter van den Berg vanwege de schorsing van aanvoerder Patrick Paauwe en de blessure van Alfred Schreuder.

Ook na rust was Feyenoord de baas in eigen Kuip. De Rotterdammers waren heer en meester, maar het probleem was dat ze de kansen niet konden afmaken. In de 78ste minuut was er een enorme kans voor invaller Danko Lazovic. De ServiŽr werd aangespeeld door Hossam Ghaly, die een prima wedstrijd speelde. Helaas miste Lazovic. Danko Lazovic was na die misser nog twee keer dicht bij een goal, maar hij kwam niet verder dan het raken van de paal.

Feyenoord - Rkc Waalwijk = 1-0
6' Dirk Kuyt

Geel: Smolarek (Feyenoord), Greene en Boulahrouz (RKC Waalwijk)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!