Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC krijgt opnieuw pak slaag


27 augustus 2009 - NAC Breda kreeg opnieuw een flinke nederlaag te slikken. Na de 3-1 nederlaag in Breda ging men nu in Spanje met 6-1 ten onder. Ondanks dat kan NAC Breda met opgeheven hoofd uit Europa, verliezen van Villarreal is immers geen schande.

Na tegenstanders uit de Armeense en Poolse competitie was er voor NAC Breda een tweedstrijd tegen de Spaanse subtopper Villarreal. Deze ploeg was over twee wedstrijden gewoon enkele maten te groot en dat is echt geen schande. Villarreal speelde de afgelopen seizoen namelijk regelmatig Champions League en de begroting is een veelvoud van die van NAC.

Trainer Robert Maaskant ging vanavond ook niet het duel in met de illusie een goed resultaat neer te zetten. De trainer gaf sterkhouders als Matthew Amoah en Rob Penders zelfs rust, daarnaast moest hij Anthony Lurling missen vanwege een schorsing. Villarreal liep in het duel weg naar 6-0 door onder meer twee doelpunten van Giuseppe Rossi (twee strafschoppen). Uiteindelijk redde Edwin de Graaf tien minuten voor tijd de eer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!