Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ overwintert in Champions League'


28 augustus 2009 - Na de loting in Monaco ziet het er niet slecht uit voor AZ in de Champions League. Volgens de noteringen op Unibet maken de Alkmaarders 45% kans om door te gaan naar de volgende ronde. Favoriet in de poule met AZ is Arsenal.

Arsenal is dus favoriet met een notering van: 1,25:1. Gevolgd door AZ (9,00:1), Olympiakos (10,00:1) en Standard Luik (15,00:1). De huidige cuphouder Barcelona wordt getipt als de uiteindelijke winnaar van het bal der kampioenen (4,75:1). Op de voet gevolgd door aartsrivaal Real Madrid (5,50:1).

Unibet kwam na de loting als eerste van alle bookmakers met de noteringen naar buiten. Behalve op de winnaar van de Champions League kan er ook gewed worden op de topscorer van het toernooi. Die strijd lijkt te gaan tussen de spitsen van Barcelona en Liverpool. Messi en Torres scoren allebei 10,00:1. Ruud van Nistelrooy behoort ondanks zijn comeback niet tot de favoriete goaltjesdieven. Hij komt niet verder dan 50,00:1.

Ronaldo en Huntelaar tegenover elkaar in groep C
Er kan ook ingezet worden op de groepswinnaars. Spanning lijkt er vooral te zitten in groep C met daarin Real ‘Ronaldo’ Madrid, AC ‘Huntelaar’ Milan, Marseille en debutant FC Zürich. De Madrilenen zijn favoriet om de groep te winnen (1,45:1). In groep F lijkt de strijd om de 1e plaats te gaan tussen Barcelona en Inter Milaan, inclusief Wesley Sneijder.

Voor meer informatie en om te wedden: Unibet.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!