Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edgar Davids wordt geen Superboer


28 augustus 2009 - De Graafschap had willen verrassen met Edgar Davids. De 74-voudig international werd door de clubleiding van de Superboeren benaderd maar Davids gaf aan de voorkeur te geven aan een buitenlandse club.

'We hoorden dat Davids nog graag een jaar wilde voetballen en hebben toen zijn zaakwaarnemer benaderd', aldus technisch directeur Leen Looyen in De Gelderlander. 'Hij zou een ideale speler zijn geweest, links op het middenveld. We moeten toe naar een mannenelftal en daar had Davids in gepast. Helaas is het niets geworden.' De 36-jarige middenvelder was in het seizoen 2007/2008 voor het laatst actief als profvoetballer, toen nog als contractspeler van Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!