Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax weer dichter bij titel


21 maart 2004 - Ajax won vandaag vrij eenvoudig in de eigen Amsterdam ArenA van Vitesse. Bij rust stond de ploeg van Ronald Koeman al comfortabel met 3-0 op voorsprong, in de tweede helft kwamen daar nog twee doelpunten bij. Door het resultaat heeft Ajax een voorsprong te pakken van elf minuten op de nummer twee PSV. Een voorsprong die met nog acht duels te gaan nauwelijks meer in gevaar zal komen.


Na zestien minuten opende Maxwell de score voor de Amsterdammers, dit na goed werk van Anastasiou. De Griek stond ook vandaag nog in de basis ondanks de herstelde Zlatan Ibrahimovic, die begon opnieuw op de bank. Binnen het half uur was het Sneijder die de 2-0 maakte. Twee minuten na de treffer van Sneijder gooide Mitea het duel definitief op slot door de 3-0 te maken.

Ajax speelde niet groot maar had geen kind aan Vitesse. In de tweede helft zakte het spelpeil totdat Sikora en Ibrahimovic in de ploeg werden gebracht. In het laatste kwartier van het duel brachten goals van Heitinga en Ibrahimovic uiteindelijk naar de 5-0 zege.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!