Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sankoh loopt weg bij Groningen


28 augustus 2009 - Gibril Sankoh behoort niet tot de wedstrijdselectie van FC Groningen aanstaande zondag tegen PSV. Na een gesprek met trainer Ron Jans vertrok de verdediger boos naar huis.

In het gesprek legde Jans aan Sanokh uit dat hij niet in de basis zou starten. Sankoh besloot vervolgens de Euroborg te verlaten en niet deel te nemen aan de afsluitende training. Tot dusver is er ook geen contact meer geweest tussen Jans en Sankoh.

"Weglopen is nooit verstandig. Als het wat minder gaat, heb je elkaar als team juist extra hard nodig. Dan moet je elkaar energie geven. Dit soort zaken kost alleen maar energie. Ik word er in ieder geval niet vrolijk van", aldus Jans op de officiële site van FC Groningen.

Jans: "Wij hebben besloten Ondrej Svejdik een kans te geven. Hij heeft het aan het einde van vorig seizoen goed gedaan en heeft nu een kans afgedwongen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!