Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zaakwaarnemer bood Stevanovic aan bij Groningen


28 augustus 2009 - Vitesse en Dalibor Stevanovic leken het te hebben uitgepraat. Toch is het opvallend dat de Sloveense middenvelder naar nu blijkt is aangeboden bij FC Groningen en mogelijk ook andere clubs.

'Ik heb gehoord van de belangstelling van FC Groningen, maar ik concentreer me nu op Vitesse', aldus Stevanovic in De Gelderlander. FC Groningen reageerde zeer verbaasd op deze berichten. 'Onzin, wij zijn absoluut niet in deze speler geïnteresseerd', aldus technisch manager Henk Veldmate van FC Groningen tegenover Voetbal International. 'Zijn zaakwaarnemer heeft me gebeld met de vraag of we over hem na wilden denken, maar hij is totaal niet interessant voor ons. Dat lijkt me toch vrij duidelijk?'

De 24-jarige Stevanovic maakte in januari van dit jaar de overstpa naar Vitesse. De speler werd direc tot de zomer van 2011 vastgelegd en bleek direct een versterking te zijn. Dit seizoen is het vooralsnog heel wat minder met de jonge middenvelder. Na een wissel in de rust afgelopen week tegen ADO Den Haag besloot hij direct het stadion te verlaten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!