Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'John Heitinga op weg naar Everton'


29 augustus 2009 - John Heitinga lijkt dan toch naar Everton te verkassen. Gisteren liet zijn huidige club Atletico Madrid nog optekenen Heitinga niet te willen laten gaan, De Telegraaf stelt echter dat een transfer een kwestie van tijd is.

Everton is dringend op zoek naar versterking. De ploeg van trainer David Moyes heeft ook het nodige te spenderen op de transfermarkt na de transfer van Joleon Lescott voor 27,5 miljoen euro naar Manchester City. Volgens De Telegraaf is Everton bereid vijf miljoen euro voor Heitinga neer te tellen.

De 25-jarige Heitinga verruilde in de zomer van 2008 Ajax voor Atletico Madrid. De international kwam afgelopen seizoen tot 27 competitieduels voor de tweede club van Madrid. Nu lijkt de verdediger dus te verkassen naar de tweede club van Liverpool. De Telegraaf meldt dat Heitinga in beeld is voor de positie van centrale verdediger. Engelse media stellen dat Everton juist op zoek is naar een opvolger van rechtsback Tony Hibbert.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!