Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Stefanovic tekent vandaag voor Portsmouth'


18 juni 2003 - Volgens de Engelse boulevardkrant 'The Sun' zal Portsmouth vandaag de transfer van Dejan Stefanovic afronden. Het zal tegelijkertijd een transferrecord opleveren bij de Engelse Premier League club die 2,9 miljoen euro zou betalen voor de verdediger. Nog nooit werd er zoveel geld uitgegeven door Portsmouth aan een speler.

Overigens niet zo opvallend aangezien 'Pompey' jaren uit kwam in de Engelse First Division en hier ook elke zomer zuinig was bij het besteden van transfergelden. Momenteel is het record in handen van de Japanner Yoshikatsu Kawaguchi, de doelman kwam enkele seizoenen geleden over uit AziŽ vor een miljoenenbedrag maar kwam nooit aan spelen toe.

Stefanovic lijkt nu dus de grote aankoop voor Portsmouth te worden. Eerder leek Portsmouth slechts 2 miljoen euro over te hbben voor de Vitesse captain, de Arnhemse ploeg was enkel van plan zaken te doen voor 3,5 miljoen euro. Beide clubs zijn nu toch weer dichter bij elkaar gekomen.

Mogelijk is deze verandering te verklaren aan de transfervrije status van Bert Konterman. De voormalig verdediger van onder meer Feyenoord laat zijn contract bij Glasgow Rangers ontbinden en is zodoende een interessante speler voor Vitesse. Konterman wil in Nederland nog enkele jaren op het hoogste niveau spelen en zal genoegen nemen met een redelijk salaris wetende dat de markt sinds zijn vertrek bij Feyenoord compleet is ingestort. Stefanovic behoort nog altijd tot de duurdere jongens bij Vitesse evenals Didier Martel en Bob Peeters die de club toch graag ziet vertrekken.

Een vertrek van Stefanovic die het afgelopen seizoen een terugslag had op het seizoen ervoor lijkt zodoende een kwestie van tijd, als we 'The Sun' moeten geloven is het zelfs al vandaag rond. Konterman zou terugkeren naar Nederland en de komende seizoenen in het geel-zwarte shirt van Vitesse te bewonderen zijn. Portsmouth trok eerder al de transfervrij Patrick Berger van Liverpool aan. Verder was de ploeg in onderhandeling met Iers international Matt Holland maar kwamen ze er niet uit over zijn salariseisen, inmiddels heeft Holland getekend bij de grote rivaal Charlton Athletic.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!