Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap: 'Bod Heerenveen niet te weigeren'


1 september 2009 - Vandaag klopte SC Heerenveen opeens aan bij De Graafschap voor Oussama Assaidi. Volgens Leen Looyen, directeur voetbalzaken van De Graafschap, was het aanbod te goed om te weigeren en dus kon Assaidi vandaag voor vier jaar tekenen bij Heerenveen.

Looyen op de website van De Graafschap: "We hebben er alles aan gedaan om Oussama te behouden, maar het voorstel van Heerenveen was dusdanig dat wij hem moesten laten gaan. Anders was hij in de winterstop voor veel minder vetrokken, dat was zo vastgelegd in zijn contract."

"Oussama kon zich sportief en vooral financieel heel erg verbeteren", vervolgt Looyen. "Het is logisch dat iedere jonge speler het hoogst wil en dat is in de Eredivisie spelen. Het is dan voor de club moeilijk om hem tegen te houden. Sportief is het voor de supporters en ook voor mij natuurlijk een teleurstelling want Oussama is een echte publieksspeler. Gelukkig hebben we snel kunnen schakelen en hebben we Berry Powel op huurbasis aangetrokken." De 21-jarige Assaidi is zodoende slechts ruim een jaar actief geweest voor De Graafschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!