Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jasar Takak naar VVV Venlo


1 september 2009 - VVV Venlo heeft zich versterkt met Jasar Takak. De 27-jarige zat al geruime tijd zonder club maar trainde al enkele weken mee met de selectie van Jan van Dijk.

Takak speelde in de jeugd van PSV en kwam in het betaald voetbal uit voor clubs als FC Zwolle, NEC en Vitesse. Trainer Jan van Dijk over Takak: : Ik wilde Jasar graag aan de selectie toevoegen en heb daarom positief geadviseerd aan de directie. Jasar heeft nu wedstrijdritme nodig om 100% fit te worden. Vervolgens kan hij voor veel waarde zijn om dit VVV-Venlo in de eredivisie te houden."

Ook Takak is tevreden: "VVV-Venlo is een prima club waar ik graag voor wil uitkomen. De mensen zijn vanaf het begin heel duidelijk geweest. Er is op dit moment geen budget voor mij, wellicht ontstaan er in de toekomst wel financiële mogelijkheden. Ik ga mijn uiterste best doen om de doelstelling van de club te verwezenlijken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!