Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta huurt Denneboom van FC Twente


1 september 2009 - Sparta raakte de voorbije dagen niet alleen maar spelers kwijt (Rose, Vlug en Slot), het kreeg ook versterking. De club uit Rotterdam huurt Romano Denneboom voor de rest van het seizoen van FC Twente.

De aanvaller kwam in Enschede niet meer voor in de plannen van Steve McClaren en Denneboom mocht dan ook op zoek naar een nieuwe club. Denneboom voelde zelf ook weinig vertrouwen omdat de club na het vertrek van Marko Arnautovic drie nieuwe buitenspelers haalde in de naam van Stoch, Ruiz en Parker. Door de aanwezigheid van het drietal was de kans op speelminuten bij Twente nihil.

Technisch manager Richard Grootscholten van Sparta is blij met de komst van eenvoudig international: "Romano is een speler die ons meer mogelijkheden biedt en een versterking is voor onze selectie. Hij is fysiek sterk, heeft veel ervaring en heeft scorend vermogen." Eerder huurde Sparta al Darko Bodul van Ajax.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!