Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Babel wil meer spelen bij Liverpool


2 september 2009 - Ryan Babel overweegt een vertrek bij Liverpool in januari om zijn plaats in het Nederlands Elftal niet in gevaar te laten komen. Babel wil komende zomer met Oranje deelnemen aan het Wereldkampioenschap in Zuid Afrika maar moet daarvoor meer aan spelen toekomen bij zijn club Liverpool.

"Er is van alles toegezegd, maar de beloftes worden nog niet nagekomen. Ik zou meer speeltijd en kansen krijgen. Na de eerste nederlaag werd alleen ik geslachtofferd." Een terugkeer naar Ajax zou voor Babel een optie zijn. "Ik denk dat een half seizoen Ajax - met het oog op het WK - niet verkeerd zou zijn. Ik kan ook wel iets toevoegen."

Aanvankelijk werd de aanvaller niet geselecteerd voor de duels van het Nederlands Elftal tegen Japan en Schotland. "Dat was schrikken en best moeilijk. Maar voordat ik het wist, was ik door de blessure van Ibrahim Afellay al weer opgeroepen. Of ik er rekening mee had gehouden dat ik er eerst niet bijzat? Nee, ik had mijn ticket zelfs al geboekt."

In de afgelopen transferperiode mocht Babel nog niet vertrekken. "Een verhuur was onbespreekbaar. Er is nu afgesproken de situatie in januari opnieuw te bekijken. Ik zie de huidige situatie als een signaal dat ik écht aan de bak moet."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!