Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Assaidi dolbij met transfer naar Heerenveen


2 september 2009 - Oussama Assaidi maakt gisteren toch nog redelijk onverwacht de overstap van De Graafschap naar SC Heerenveen. De Friezen volgde de jeugdinternational al geruime tijd maar hapten pas op het laatste moment toe.

De 21-jarige Assaidi komt vandaag uitgebreid aan het woord op de website van SC Heerenveen. "Ik wil laten zien dat de club een juiste keuze heeft gemaakt. Ik hoop dat ik aan de verwachtingen kan voldoen. Ik wil me ontwikkelen als voetballer. Heerenveen is daarvoor de ideale club. Van de Jupiler League naar de Europa League, dat is een geweldige stap, is het niet?"

In de strijd om zijn handtekening was ook AZ een partij. "Heerenveen volgt me al langere tijd. Hoofd scouting Bert Pijffers heeft steeds gezegd dat als ik me goed zou ontwikkelen, Heerenveen zich zou melden. Bovendien was AZ niet concreet. Heerenveen wilde me per direct. De club ziet het in mij zitten. Dat is fijn voor een voetballer om te weten", vervolgt Assaidi op de website van de Friezen.

In Friesland moet Assaidi zich gaan richten op de positie van linksbuiten. "Heerenveen ziet in mij een linkerspits. Ik speel het liefst achter de spitsen, maar kan ook goed vanaf links spelen. Beter dan vanaf de rechterkant. Op links kan ik naar binnen snijden, maar ook buitenom gaan. Op rechts word ik bijna gedwongen om buitenom te gaan."

De oud-speler van FC Omniworld is klaar voor de overstap naar een hoger niveau. "Ik ben niet gekomen om in het beloftenteam te spelen. Dat zal niet makkelijk gaan. Van De Graafschap naar Heerenveen is een grote stap, maar het aanvallende voetbal dat Heerenveen speelt, past bij mij."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!