Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO maant Twente om geld Elia


2 september 2009 - ADO Den Haag is totaal niet te spreken over de clubleiding van FC Twente. De club uit de Residentie heeft zelfs een arbitragezaak aangespannen nu FC Twente afspraken over betalingen rond de transfer van Eljero Elia naar HSV niet nakomt.

Bij de transfer van Elia van ADO Den Haag naar FC Twente bedong de eerstgenoemde club een percentage van vijftien procent bij een toekomstige transfer. Nu de transfer van Elia naar HSV is afgerond wil ADO Den Haag het geld ook zien. Twente heeft volgens diverse bronnen met HSV een akkoord gesloten over 10 miljoen euro.

"Twente komt afspraken niet na", aldus technisch directeur André Wetzel tegenover de papieren uitgave van Voetbal International. "In eerste instantie zouden we ons deel van de som in één keer overgemaakt krijgen. Dat werd moeilijk, omdat Twente in drie termijnen betaald zou worden door HSV."

"Toen hebben we ons laten overhalen om óók genoegen te nemen met betaling in drie delen, maar expliciet op voorwaarde van een bankgarantie. Nu herinneren ze zich die afspraak ineens niet meer in Enschede. Ze verspreiden nu leugens, terwijl wij hiervoor keiharde bewijzen hebben. We zijn al vier, vijf weken aan het bakkeleien."

"Ik heb twee keer een aangetekend schrijven gestuurd naar Twente, zonder resultaat. Daarom gaan we nu arbitreren. De leiding van Twente komt afspraken niet na, en wij zijn niet de eerste club die daarover klagen de laatste tijd. Zo ga je niet met elkaar om. Laat een rechter hier maar eens over oordelen", aldus Wetzel.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!