Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Keisuke Honda wil naar PSV


3 september 2009 - Keisuke Honda hoopt in januari zijn loopbaan te vervolgen bij PSV. De Japanse middenvelder van VVV Venlo liet dat optekenen in een gesprek met De Telegraaf.

"Als ik VVV verlaat voor een andere Nederlandse club is dat PSV. Dat is voor mij de eerste optie", zegt Honda in De Telegraaf. "Ik weet dat ze me willen, maar ik heb ook opties in andere landen. Voorlopig concentreer ik me op VVV, maar ik wil wel op een hoger niveau gaan spelen. Daar ben ik aan toe."

"Ik heb zelf nog niet met PSV gesproken, maar mijn zaakwaarnemer (Honda en PSV-coach Rutten laten zich beiden begeleiden door het bedrijf van Kees Ploegsma, red.) heeft wel contact gehad met hen."

Volgens diverse bronnen onderzoekt PSV momenteel de mogelijkheden. PSV is namelijk niet bij machte de transfersom van 10 miljoen euro op te hoesten. Verwacht wordt dat er een constructie komt waarbij VVV meedeelt bij een toekomstige transfer.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!