Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jan Vennegoor of Hesselink naar Hull City


3 september 2009 - Jan Vennegoor of Hesselink vervolgt zijn loobpaan in de Engelse Premiership. De aanvaller heeft een tweejarig contract getekend bij Hull City. De dertigjarige Vennegoor of Hesselink zat zonder club nadat Celtic besloot zijn aflopende contract niet te verlengen.

"We zijn ontzettend blij dat we alle andere clubs verslagen hebben in de strijd om de handtekening van Jan", aldus Hull City-voorzitter Paul Duffen in gesprek met de BBC. "We wilden absoluut een ervaren topaanvaller die doelpunten maakt en Jan heeft zich altijd laten gelden in de Europese topcompetities."

"Dit is wat we nodig hebben. Vorig seizoen scoorden we niet genoeg doelpunten. Met de komst van Jan kunnen we vooruit kijken. We hebben veel jonge talenten en Jan zal met z'n ervaring een belangrijke rol spelen in het begeleiden van deze spelers."

"We hebben Jan als sinds juli in het vizier en zijn heel blij dat hij Hull City ziet zitten. Hij heeft naar verschillende grote clubs in Europa gekeken, maar de Premier League is de competitie waarin hij wil spelen en Hull City is de club waarmee hij dat wil doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!