Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Morgen eerste speelronde Zaterdag Hoofdklasse


4 september 2009 - Het amateurvoetbal staat aan de vooravond van een grote verandering. Immers de grenzen tussen het amateur- en profvoetbal gaan vervagen met de komst van de nieuw te vormen Toplklasse. Morgen trappen de clubs uit de Zaterdag Hoofdklase A, B en C af.

Uit elke competitie zal de top vier zich plaatsen voor de Topklasse. Daarnaast strijden de nummers vijf en zes voor de laatste ticket. In totaal maken dan 15 clubs uit de Zaterdag Hoofdklasse de overstap naar de Zaterdag Topklasse. Een club uit de Jupiler League zal de zestiende en laatste club zijn die aansluit in die Topklasse.

Er worden op de eerste speelronde direct al wat interessante duels gespeeld zoals ASWH - Noordwijk en FC Lisse - Barendrecht. In de Zaterdag Hoofdklasse B staan onder andere SDC Putten - Kozakken Boys, ODIN '59 - DOVO en Jodan Boys - IJsselmeervogels op het programma. In de Hoofdklasse C spring het duel Be Quick '28 - HHC Hardenberg eruit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!