Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje met 2-0 langs Finland


4 september 2009 - Jong Oranje is de EK-kwalificatie goed begonnen. In Emmen versloeg de ploeg van Cor Pot haar leeftijdsgenoten van Finland met 2-0.

Een goede wedstrijd van Oranje-zijde was het niet. De ploeg liet zich te makkelijk ontregelen door de Finse tegenstander. Uiteindelijk viel daar wel een bevrijdende treffer vlak voor rust, de Finse doelman ging opzichtig in de fout op een schot van De Jong.

Jong Finland drong in de tweede helft aan maar het was toch Jong Oranje dat het net wist te vinden. Op aangeven van Leroy Fer was het Diego Biseswar die de 2-0 aantekende. Finland gaf niet op en bleef strijden voor de aansluitingstreffer, deze bleef uit. Oranje wint dus met 2-0 en dat is een goede start op weg naar het Europees Kampioenschap in 2011.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!