Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Funso Ojo wil bij PSV blijven


6 september 2009 - Funso Ojo is van plan zijn aflopende contract bij PSV te verlengen. FC Twente en een handvol buitenlandse clubs azen op de jonge middenvelder (18) van PSV maar deze geeft dus de voorkeur aan een langer verblijf in Eindhoven.

De jonge middenvelder is van plan zijn contract bij PSV te verlengen. Ojo kan in Eindhoven een nieuw vijfjarig contract tekenen. Ojo besloot aanvankelijk niet in te gaan op het voorstel om af te wachten wat de plannen van Fred Rutten met hem waren. Onlangs maakte Ojo in de Europa League voor het eerst zijn opwachting in het eerste elftal van PSV.

"Het gevoel van Funso bij de nieuwe trainer is goed", aldus zaakwaarnemer Karel van Burik in De Telegraaf. "We denken daarom dat een nieuw contract bij PSV het beste voor zijn loopbaan is. Volgende week zal er wel wat meer duidelijk worden over de looptijd en dat soort zaken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!