Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Uitslagen Zondag Hoofdklasse


6 september 2009 - Een overzicht van de vandaag gespeeld wedstrijden in de Zondag Hoofdklasse A, B en C. De kampioenen van vorig seizoen in B (Baronie) en C (WKE) maakten vanmiddag geen fout. Westlandia, vorig jaar kampioen in A, ging op eigen veld hard onderuit tegen AFC.

Uitslagen Zondag Hoofdklasse A
AFC haalde vanmiddag op bezoek bij Westlandia hard uit. De ploeg uit Amsterdam won met maar liefst 4-0. Westlandia werd vorig seizoen nog kampioen in de Zondag Hoofdklasse A. Ook Elinkwijk haalde uit, er werd met 4-1 gewonnen van Haaglandia. Debutant Chabab mocht van de KNVB op haar eigen complex niet spelen en speelde zodoende bij Hollandia tegen Hollandia een 'thuiswedstrijd'. Hollandia won in Hoorn met 2-0(zie foto).

Chabab - Hollandia 0-2 (op veld Hollandia)
TONEGIDO - FC Hilversum 3-2
FC Omniworld - Argon 0-0
Elinkwijk - Haaglandia 4-1
HBS - VVSB 1-1
Westlandia - AFC 0-4
Feyenoord AV - ADO '20 0-2

Uitslagen Zondag Hoofdklasse B
Baronie, vorig jaar kampioen van de Zondag Hoofdklasse B, won vanmiddag op eigen veld van het Limburgse EVV. De runner-up van vorig jaar, Gemert, ging vandaag in en tegen Schijndel verrassend met 1-0 onderuit. De danig versterkte ploegen van JVC Cuijk en Dijkse Boys wonnen van de promovendussen Oss '20 en UDI '19.

Baronie - EVV 3-1
Papendrecht - DESK 2-4
SV Meerssen - UNA 1-0
Venray - OJC Rosmalen 1-0
Schijndel/VITAM - Gemert 1-0
Dijkse Boys - UDI '19/Beterbed 2-0

Uitslagen Zaterdag Hoofdklasse C
John de Wolf is als trainer van WKE het seizoen goed beginnen. De algeheel kampioen van het amateurvoetbal vna vorig seizoen won met maar liefst 4-1 van Babbericht. Ook andere favorieten zoals FC Lienden, Quick '20 en Achilles '29 maakten geen fout.

WKE - SV Babberich 4-1
Rohda Raalte - FC Lienden 0-1
Alcides - De Teffers 1-1
SC Joure - Juliana '31 0-3
Be Quick 1887 - Quick'20 1-3
Achilles '29 - Sneek Wit Zwart 4-0
HSC '21/Carparc - Nieuw Buinen 1-1


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!