Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engeland na verlenging te sterk voor Oranje dames


6 september 2009 - Het Nederlands vrouwenelftal is er niet in geslaagd de finale van het Europees Kampioenschap in Finland te bereiken. De ploeg van bondscoach Vera Pouw ging in de verlenging onderuit tegen Engeland.

Engeland was vanavond de grote favoriet, de Oranje dames moesten hopen op een spaarzame counter. Oranje leunde dus ver terug en hoopte op een snelle achterstand. Door een goal van de Engelse sterspeelster Kelly Smith kwam Oranje uiteindelijk op achterstand. Lang duurde dat niet want via Marlous Pieete kwamen de dames terug in het duel.

De druk op de Oranje defensie bleef aan. Uiteindelijk werd het veldoverwicht van Engeland diep in de tweede helft van de verlenging omgezet in een doelpunt. Het was Jill Scott die Engeland de zege bezorgde. De Oranje-dames kunnen met opgeheven hoofd het toernooi verlaten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!