Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bastos vertrekt naar Atletico Paranaense


20 juli 2003 - Feyenoord heeft vandaag de transfer van Jean Carlos Dondé afgerond. In de transfer wordt Michel Fernandes Bastos betrokken, het afgelopen seizoen kwam de 19 jarige linskback uit voor Excelsior. De jonge Braziliaan wilde ook dit seizoen op het hoogste niveau actief zijn.

Feyenoord zag op dit moment geen toekomst voor Bastos bij de Rotterdamse club en zodoende behoort hij nu tot de transfer van 'Jean'. Bastos die nog een contract had voor vier seizoenen speelt dus komend seizoen voor Atletico Paranaense.

Mocht Bastos ooit worden verkocht door Atletico Paranaense dan zal Feyenoord meedleen in de eventuele opbrengst. Bastos moet zelf nog wel rondkomen met de Braziliaanse ploeg. Mels van Driel wordt zodoende door Feyenoord verhuurd aan Excelsior, de jonge linksback speelde de afgelopen wedstrijden nog met Feyenoord op de Alpen Cup.

Overigens is het nog onbekend wanneer Jean Carlos Dondé zijn eerste officiële duel voor Feyenoord speelt. Jean is door de Braziliaanse voetbalbond namelijk opgeroepen voor de Pan-Amerikaanse kampioenschappen voor spelers tot 20 jaar, die van 3 tot en met 18 augustus in de Dominicaanse Republiek zal worden gehouden. Jean moet zich deze week officieel al melden ter voorbereiding.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!