Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV weet Ojo te binden


7 september 2009 - PSV is er in geslaagd Funso Ojo voor de club te behouden. De jonge middenvelder gaf afgelopen week al aan graag bij te tekenen bij PSV ondanks de interesse van FC Twente en een handvol buitenlandse clubs. Ojo was interessant omdat hij een aflopend contract had.

"Ik heb een goed gevoel en daarom zijn we tot een mondeling akkoord gekomen over de verlenging van mijn contract", zegt Ojo op de website van PSV. "Ik wil een vaste waarde worden voor PSV. Ik heb nu heel veel vertrouwen en denk dat ik me hier heel goed kan blijven ontwikkelen."

"Het is een lange weg, ik ben er nog lang niet, maar de sfeer en de werkwijze geven me veel vertrouwen dat ik mijn doelstellingen kan bereiken. Ik wil graag een vaste waarde worden voor PSV, dat is op dit moment het allerbelangrijkste."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!