Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sekou Cisse gewoon op training Feyenoord


9 september 2009 - Sekou Cisse zou zijn paspoort kwijt zijn geraakt en Ivoorkust niet kunnen verlaten, zo schreef het Algemeen Dagblad. Vandaag was Cisse echter gewoon aanwezig op de training van Feyenoord.

Dinsdagavond kwam de Ivoriaanse aanvaller al aan in Rotterdam. Wel bevestigt Cisse dat er sprake was van enige vertraging vanwege problemen met zijn paspoort. "Maar een groot probleem was dat niet. Ik kon gewoon mijn reis naar Nederland maken", aldus de aanvaller op de website van Feyenoord.

Agelopen weekend moest de aanvaller van Feyenoord in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Burkina Faso genoegen nemen met een plaats op de bank bij Ivoorkust. "De concurrentie erg groot. Didier Drogba, Salomon Kalou, Aruna Dindane en Arouna Koné zijn allemaal grote spelers die in de Europese top spelen. Het is al moeilijk om geselecteerd te worden. Dat ik er steeds bij zit, is ook goed."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!