Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje vanavond favoriet in Glasgow


9 september 2009 - Voor Nederland staat er niets meer op het spel in de laatste WK kwalificatiewedstrijd, maar voor tegenstander Schotland alles. Bij winst op het Nederlands elftal zijn de Schotten zeker van de tweede plaats. De bookmakers twijfelen over de uitslag.

Voor een overwinning van Oranje wordt door bookmaker Unibet 2,05 maal de inleg uitgekeerd. Dat klinkt lucratief maar daarmee is Oranje wel favoriet. Een overwinning van Schotland levert namelijk nog veel meer op, namelijk 3,50 keer de inzet. Een gelijkspel levert nog altijd 3,40 keer de inleg op. Voor meer informatie: Unibet

De wedstrijd Schotland - Nederland wordt vanavond live uitgezonden op RTL 4. Op de website van Unibet zijn een groot aantal andere interlands live en gratis te bekijken. U dient enkel lid te zijn van Unibet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!